This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Lightpainting wedstrijd ended over 2 years ago

Ben je een beetje down door al die donkere dagen? Kan je wel wat lichttherapie gebruiken? Doe dan mee aan de Lomography Light Therapy rumble en laat je creativiteit schijnen!

Foto van lomographyla

Je hoeft niet met je hoofd op de scanner te gaan liggen om een beetje licht op te vangen. Er is een leukere manier om wat licht je leven binnen te laten komen – en je kan er nog een vette prijs mee winnen ook!

Laad je favoriete camera met je lievelingsfilm en maak je klaar om te gaan lightpainten: dé therapie om weer vrolijk van te worden! Lightpaint een nieuwjaarsgroet of misschien wel één van je goede voornemens. Ga helemaal op in het licht en laat je creativiteit op een originele manier van je foto afspatten!

Degene die de tofste foto maakt, belonen wij met een 120 DigitiLIZA en een pakje film naar keuze. Als je daar niet vrolijk van wordt! Dus begin met lightpainten, en wie weet kan jij weer met volle energie je film inscannen met dit Lomography Light Therapy pakket.

Foto van lomo-art

Details:

  • Prijs: een DigitiLIZA en een pakje film naar keuze
  • Film/camera type: iedere analoge camera en film mag gebruikt worden. Foto’s mogen niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
  • Limiet: 5 foto’s per persoon
  • Minimale afmetingen: ingezonden foto’s moeten minimaal 768px in de hoogte of breedte zijn.
  • De metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie en drie tags).

written by lomo-art

No comments yet, be the first