Lca_120_september_2014_header
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Occupy Lomography Rumble ended almost 3 years ago

Als je het nieuws gemist hebt, wordt het tijd dat je onder je steen vandaan komt. Verschillende groepen demonstranten laten wereldwijd hun stem horen en vechten tegen economische ongelijkheid, de hebberigheid van grote bedrijven en de invloed die lobbyisten hebben op de overheid. Wat begon als een demonstratie op Wall Street New York is nu uitgemond in een wereldwijd fenomeen.

Foto van lilymae93

We hebben het allemaal gezien. Je hoeft maar een krant te lezen of je tv aan te zetten. Mensen zijn niet tevreden over de manier waarop het systeem nu werkt en vinden dat het tijd is om wereldwijde statements te maken. Sommigen zwaaien met spandoeken waar anti-fascistische leuzen op staan, terwijl andere groepen mensen pleinen in hun stad bezetten met het statement “wij zijn de 99%”.

En aangezien we allemaal een deel zijn van die 99% willen wij jullie bij deze een platform bieden om je gedachten te laten spreken. Tot op de dag van vandaag zijn er in 900 steden verspreid over Afrika, Azië, Europa en Noord,- en Zuid-Amerika demonstraties gaande. Nu is het tijd om ons medium ook in de strijd te gooien, analoge fotografie.

Upload foto’s waarvan jij vindt dat de wereld ze moet zien. Als je een blog wil schrijven om je foto’s te vergezellen, leef je uit! Plaats de link naar jouw blogpost bij de comments onder dit artikel. Laten we dit wereldwijde platform gebruiken om een pro-actief gesprek op gang te brengen. Alles mag!

Foto van: atreyuthechild

Rumble details:

 • Film/Camera type: iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
 • Upload limiet: 10 foto’s
 • grootte van de foto: de foto’s moeten op zijn minst 768 megapixel in lengte of breedte zijn.
 • Foto’s compleet met meta data (camera, film, locatie en 3 tags)
Foto van lilymae93

De Sprocket Rocket is de eerste groothoek camera volledig gewijd aan de sprocket gaatjes. En met de twee draaiknoppen zijn meervoudige belichtingen gemakkelijker dan ooit! Maak waanzinnige creaties met deze groothoek master! Check de Sprocket Rocket in onze Online Shop!

written by mrmaart

2 comments

 1. pinkpix

  pinkpix

  Ik heb eigenlijk vooral foto's die laten zien hoe bezeten @kamiraze is van lomography :D

  almost 3 years ago · report as spam
 2. mrmaart

  mrmaart

  ja? post die dan en cash zelf de prijs! :p

  almost 3 years ago · report as spam

Read this article in another language

This is the original article written in: Nederlands. It is also available in: English.