BURN your FILM

6

This is a very easy tipster! Why can I say it's easy? Because you'll get this kind of crazy results without even camera!

So this story, one day when I was shooting something interesting, and I think I even if I got my picture that I wanted, but when I’m about to rewind my film and load a new roll then unexpectedly, I was surprised seeing a beautiful girl whom I want to take a photograph of, I just then stopped rewinding and just proceeded to shoot with it, without really thinking what will happen to my film roll. I was a bit annoyed at first that it should happen that way, but when I finally saw the results like that – I was so amazed with what happened with my shots!

LOMO ON :D

written by ocit on 2011-04-11 in #gear #tipster

6 Comments

  1. adi_totp
    adi_totp ·

    keren cit!!

  2. zarul
    zarul ·

    kenapa ngn star mild tu? haha
    cmne buat?

  3. misskerosene
    misskerosene ·

    I love the results.

  4. ocit
    ocit ·

    @adi_totp hahahha makasi mas,itu juga kan gara2 cewe cakep lewat,jadi kebuka :P
    @zarul di taruh di dalam kamera tulisannya
    @misskerosene thanks :))

  5. alice-linnet
    alice-linnet ·

    OMG! itu di cibubur ya?! hahhahaha omgomg i miss jakartaaa :(
    anyway, mau nanya2 nih. itu jadi kayak di double exposed gitu dong? secara udah di rewind terus di pake lagi? terus pake film apa, suka banget warnanya

  6. ocit
    ocit ·

    @alice-linnet iya itu di cibubur.di kta cinanya pas imlek
    itu emang doble expose kodak gold exp,filmnya di balik supaya redscale,trus ga sengaja pas blum di cuci gua buka kameranya,eh jadinya kaya gitu deh..
    emang lagi dimana...
    main jkt ,nanti kita hunt-hunt bareng...
    hhehhehhehehehheh

More Interesting Articles