Odpočítavanie Tajného Produkt: Zbieranie kúskov časť 6

A teraz posledná stopa. Tu silueta foťáku. Už viete? Zajtra odhalíme TAJOMSTVO takže buďte v pozore!

Áno, áno – zajtra oficiálne spúšťame nový tajný produkt. Tu časy kedy sa bude spúšťať.

Worldwide Launch Times

New York
7:00

London
11:00

Vienna
12:00

Hong Kong
19:00

Tokyo
20:00

Tak hádam ste sa pobavili pri hádaní a teraz už len vyčkať do zajtra.

written by shhquiet on 2013-06-12 in #news #mystery-camera #building #construction
translated by lomojolo

More Interesting Articles