Küçük Sarı Oyuncağım: Aqua Pix Sualtı Fotoğraf Makinesi

2

Neşeli havuz eğlencelerimizde kullanmak için sualtında kullanabileceğim ve kullan-at olmayan bir fotoğraf makinesi ararken bulduğum küçük sarı oyuncağımı tanıtacağım size. Hazır mısınız?

Bir süredir elimden düşürmediğim oyuncağım bu işte.

Toplulukta görüp imrendiğim o masmavi su altı fotoğraflarını elde edebilmeyi öyle çok istiyordum ki… Her yaz bir kullan-at sualtı fotoğraf makinesi alacağım diyordum ama bir türlü elim gitmiyordu, çünkü ben elimde kalabilecek, tekrar tekrar kullanabileceğim bir şey istiyordum. Bu kış yine aynı hevesle toplulukta sualtı fotoğraflarını incelerken daha fazla beklememeye karar verdim ve araştırmaya başladım.

Lomography’nin sualtı kılıfı olan makinelerini zaten hepiniz biliyorsunuz: Fisheye Submarine ve LC-A+ Krab. Fakat benim ne Fisheye ne de LC-A+ olmadığı için araştırmamı biraz daha genişlettim ve Ebay’de çok uygun fiyatlara satılan bu fotoğraf makinesini buldum. Ne markası ne modeli belirtilmeyen bu makineyi daha detaylıca araştırınca Aquapix Underwater Camera olarak geçtiğini öğrendim. Hiç beklemeden satın aldım ve oldukça karlı bir Ankara gününde elime geçti. Rengarek bikinilerle sualtında eğlenerek fotoğraf çekme hayali kuruyordum ama o günlerin gelmesine daha aylar vardı. Sualtı kamerası olması onu sualtında kullanmayı zorunlu kılmadığı için filmimi takıp kendimi kampüse attım.

Krediler: civcivli

O da yetmedi arkadaşımın motosikletine atlayıp bu geniş açılı makineyi başka şekillerde denemeye karar verdim.

Krediler: civcivli

Sonuçların nasıl olacağını yaptığım araştırmalardan ötürü az çok tahmin ediyor olmam fotoğrafları görünce şaşırmama engel olmadı. Öyle güzellerdi ki!

Havalar güzelleştikçe heyecanım ve makineyi kullanma sıklığım da artıyordu tabii.

Krediler: civcivli

Sonunda yaz geldi ve şimdi o çok heveslendiğim sualtı fotoğraflarını çekiyorum. Sonuçlar henüz elimde değil ama hey, ben o kadar ay bekledim, siz de sonuçları görmek için biraz sabredebilirsiniz değil mi?

written by civcivli on 2012-07-31 #gear #review #aquapix-underwater-camera-sari-kucuk-oyuncak-kamera-fotograf-makinesi-su-alti-su-gecirmez-plastik-lens

2 Comments

  1. nihsll
    nihsll ·

    merhaba, nerden satın aldınız acaba?

  2. yarenyavuz
    yarenyavuz ·

    Merhaba, evet acaba nereden satın alabiliriz?

More Interesting Articles