Black_friday_en
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Die schönsten Strände in Lefkada, Griechenland

Im Mai haben wir die griechische Halbinsel Lefkada für eine Woche besucht. Die Halbinsel ist bekannt für ihre schönen Strände, also haben wir diese in der warmen Frühlingssonne sehr intensiv erkundet.

The Lomography Win Your Wishlist Rumble

No need to write a long letter to Santa or hang a stocking by your chimney this Christmas Eve. Tick an item off your analogue wishlist by joining this rumble!

Perfekt Lisboa

Photo of the Day by desibel

Strong steel structures that stretch for miles are quite popular subjects in this community of ours. Take your game up a notch and experiment with angles and get a winning photograph just like this!

*
..catching the Belair act in town....
..catching the Belair act in town....
..catching the Belair act in town....
..catching the Belair act in town....

Lomopedia: Minolta X-500/X-570

Less fuss, more action – the Minolta sure knew what an upgrade means when they released the X-500/X-570 in 1983.

De Diana F+ Kroniek: Deel IV

Wist je dat je met je Diana F+ ook aan Pinhole fotografie kan doen? In dit vierde deel van de Diana F+ Kronieken ga ik al mijn tips over Pinhole fotografie met de Diana F+ met jullie delen! Niets dat je nog zal tegenhouden om je eens aan deze oldschool techniek te wagen!

De crew van Lomography Benelux - Sandra

Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is het de beurt aan Sandra, onze redactie- en workshopheld, a.k.a lomograaf sandravo!

tv-tower I

Nieuw: Meld je aan voor de Film Swap Matchmaker!

Op zoek naar de ideale filmswap-partner? De Film Swap Matchmaker koppelt jou aan een andere lomograaf! Heb je interesse? Meld je dan hier aan! Let op: alleen voor lomografen uit de Benelux.

ET's do sítio do Mario
Plantas no Sítio do Mário
Companhia Brasileira de Alumínio

De crew van Lomography Benelux - Ghislaine

Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is het woord aan redactie- en workshopheld Ghislaine!

Lomography x Zenit New Petzval Lens Artist: Sandravo

Getalenteerd fotograaf Sandravo was één van de allereerste backers voor onze Petzval Kickstarter campagne. Inmiddels heeft ze haar lomohome gevuld met een mooie collectie Petzval shots. Tijd voor een interview met deze Belgische lomograaf.

The Vagabond Diaries: The Rooftop Labyrinths of New York

If this city never sleeps, it is because of its infamous rooftop parties.

ghislaineislief is our LomoHome of the Day!

From everyone here at Lomography, congratulations to ghislaineislief for winning LomoHome of the Day!

Lomography X Poopy Cat: upload je analoge kattenplaatjes en win!

Katten zijn hip en ook nog eens onwijs fotogeniek, vooral analoog! Met een fisheye lens, als panorama, dromerig op 120 film, noem het maar op. En jullie zijn gek op ze - het is niet zonder reden dat het een van de populairste tags van de community is! Daarom sluiten Poopy Cat en Lomography de handen ineen voor een leuke fotowedstrijd. Doe je mee?