Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Filmswap #Mrtall VS #mikeluntzilla
throw your shoes in the tree for some luck
If you mix a girl with a pair of glowing wings..

LomoGuru van de Week: playstoppause

Zijn LomoHome staat boordevol oogverblindende, intrigerende portretten die je verschillende kanten van de jeugd laat zien. Maar wie is die creatieve gepassioneerde lomograaf? Laten we het aan Vincent King zelf vragen, hier beter bekend als playstoppause, onze LomoGuru van de week!

kiana x boudoir
Just a walk with Kiev 88
Janine #5
Berlin 2014
Berlin 2014
A belly full of love
A belly full of love
Urbanity+

Dubbele belichtingen: Analoog dubbelzien

Soms kan je het gewoon niet laten om vaker te klikken dan één, liever twee, of zelfs drie keer! Dubbele belichtingen zullen ons altijd blijven verbazen en fascineren. Zin in een lekkere dosis van dit soort foto's? Lees dan snel verder.

Schiet spookachtige beelden: Maak je model transparant

Waarschijnlijk heb je al vaker foto's met transparante modellen voorbij zien komen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe je zelf deze griezelige foto's kunt maken, lees dan snel verder. Binnenkort maak jij je eigen griezelige, surrealistische foto's!

Chess

Een dope feestje - op een gevonden fotorol

Vorig jaar ging ik naar de Fotografica-beurs in Nieuwegein, een 2 jaarlijkse beurs waar eigenlijk alles wat met (film) fotografie te maken heeft wordt verkocht. Het is veelal tweedehands dus eigenlijk is het een soort schatzoeken als je van fotografie houdt! Naast leuke koopjes was ik ook specifiek op zoek naar camera's waar misschien nog een niet ontwikkeld rolletje in zat...

Macdemarco
Revolog
Revolog
Revolog
Revolog
Revolog
vagabond2014
vagabond2014
vagabond2014
Church Fort Langley
Garage and dog - Fort langley
Honeymoon Bay Bus - Fort Langley B.C.
Garage and gorilla - Fort langley
Stolen Dress - Vancouver