Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Marjan's Alledaagse Avonturen Boek

Elke dag ga ik zo rond 12.00 na buiten en neem ik mijn Praktica CX-1 mee op de wandelingen door de stad Groningen. Onderweg bleef ik veel en vaak ook niks maar er is altijd wel iets te fotograferen.

Ik heb mijn praktica CX-1 gevonden bij een kringloop in groningen. En sinds die tijd neem ik die camera overal mee na toe. Ik gebruik de foto’s die ik maak met deze camera voor mijn fotografische dagboek. Marjan’s Alledaagse avonturen boek. Karton dat ik vind op straat neem ik mee na huis en maak daar unieke fotoboeken van ik knip en plak foto’s en schrijf verhaaltjes erbij die ik schrijf op een oude type machine. De typemachine heb ik gevonden op een vlooienmarkt in Eelde (plaats vlakbij Groningen). Elke zaterdag en zondag is daar een vlooienmarkt. Ik ontmoet elke dag heelveel mensen en vaak vinden ze het helemaal niet erg als ik een foto van ze maak . Elke dag post ik een avontuur uit marjan’s alledaagse avonturen boek op mijn facebook pagina.

.

written by marjanbuning

5 comments

 1. kdstevens

  kdstevens

  Very cool!

  almost 3 years ago · report as spam
 2. asharnanae

  asharnanae

  Love artbook making! been doing one of my last trip to amsterdam, still a ways to go yet, but its getting there. I envy your typewriter, great work :)

  almost 3 years ago · report as spam
 3. weleasewoger72

  weleasewoger72

  I think I'm going to make one. Thanks for the inspiration.

  almost 3 years ago · report as spam
 4. maria_vlachou

  maria_vlachou

  you're an artist!

  almost 3 years ago · report as spam
 5. mrmaart

  mrmaart

  super super leuk @marjanbuning!

  almost 3 years ago · report as spam