Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Camera trippin'

Ian Ruhter en zijn camerabus

Als je zijn te gekke wet plate foto's nog niet hebt gezien, zet je dan maar schrap. Als je ze wel hebt bekeken weet je waar we het over hebben! Je komt het op internet en analoog overal tegen: Ian Ruhter, zijn busje, de mensen die voor hem hebben geposeerd en de mensen die hem helpen met het maken van verbluffende foto's. Hoog tijd om met Ruhter te praten over zijn huidige en toekomstige projecten. Check hier wat hij te vertellen heeft!

Boris de Doorgeeflomo op reis: week 1 - Sibel

We zijn begonnen! Dit jaar is onze lievelingscamera Boris de DoorgeefLomo op bezoek bij 47 enthousiaste lomografen uit de Benelux - een fantastische reis! Deze eerste week: lomograaf desibel uit Amsterdam.

Lomo shot for BIg Issue magazine
Light painting with Belair X 6-12

Mijn Belair X 6-12 lightpaintfeestje

Toen we laatst met vrienden kerstkoekjes gingen bakken (in Oostenrijk is het heel normaal om dit soort bijeenkomsten te houden!), was het ook heel leuk om gezamenlijk met de Belair X 6-12 te lightpainten. Check hier hoe dat ging.

Transformeer de LomoKino in een flitsende Disco Machine

Als het draaihendeltje van je LomoKino afbreekt, is dit niet het einde van je analoge regisseurspraktijken. Integendeel, nu gaat het feest pas echt beginnen. Ik introduceer: de transformatie van de LomoKino in een flitsende Disco Machine.

Lonely Soul
Faro de Capdepera, Mallorca
Arriving at Dover
Sailing SF Bay
Sailing SF Bay

Marike Jager signeert 3FM Serious Request Print

Vlak voor de kerstdagen ging de veiling van 3FM Serious Request van start en samen met Lomo Amigo Marike Jager hebben wij een bijzonder item onder de hamer gelegd. Een unieke analoge print van Marike zelf! Vandaag was de meet&greet + signeersessie.

What does your LC-A mean to you? LIVE A HAPPY COLORFUL LIFE!
piazza