Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Snails
Autumn in London - Tate Britain
Purple Squares
Mis primera fotos con el Lomochrome Purple
berlin baby
BoLo in het zonnetje
Polaroid miniportrait
Last snow album of 2012
Rollie in Paris

Het 2013 avontuur van Boris de Doorgeeflomo

Boris is d'r uit! Het komende jaar gaat onze lievelingscamera op bezoek bij 47 enthousiaste lomografen uit België en Nederland. Kriskras van Amsterdam naar Utrecht, via Groningen naar Maastricht en dan langs de Gentse Lomografen door naar Rotterdam, Leiden en Castricum. Om weer te eindigen in Amsterdam. Dit wordt een fantastische reis.

Transformeer de LomoKino in een flitsende Disco Machine

Als het draaihendeltje van je LomoKino afbreekt, is dit niet het einde van je analoge regisseurspraktijken. Integendeel, nu gaat het feest pas echt beginnen. Ik introduceer: de transformatie van de LomoKino in een flitsende Disco Machine.

Second attempt at home developing
Autumn blues.

Hack je wegwerpcamera voor coole dubbels

Iedereen heeft weleens een wegwerpcamera volgeschoten. Je schiet wat raak en brengt dan de hele camera weg. Die zie je nooit meer terug. Maar dat hoeft helemaal niet! Met een schroevendraaier en wat draad maak je van je wegwerpcamera een lomografische supercamera.

clouds aproaching #3

De Belair onder de loep

Werken voor Lomography heeft zo zijn voordelen. Af en toe krijg je de mogelijkheid om een demo van een nieuw product te testen. Goh wat vervelend. Voila - de Belair onder de loep.

Swimmingpool fun

Sinterklaasje Lomo Lomo Lomo

Vandaag werd ik verrast door de meest analoge Sinterklaas in het land. Hij is nog t/m 5 december te bezoeken dus haal die schoen onder de open haard vandaan en ga naar Eindhoven!

De LC-Wide blijft fantastisch.
De LC-Wide blijft fantastisch.
De LC-Wide blijft fantastisch.
Fotografica
Fotografica
20th Anniversary Party
30 year old camera from my parents...my first shots

De LOMO fabriek in Rusland in de vroege jaren '90: een blik terug in de tijd

Twintig jaar mogen dan misschien een eeuwigheid lijken, maar zoals bekend: hoe leuker het is, hoe sneller de tijd vliegt! Kan je zelf geloven dat Lomography tiener-af is? Als onderdeel van dit feestje, hebben we een presentje voor jullie klaargezet in de vorm van, hoe kan het ook anders, foto's!