Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Het 2013 avontuur van Boris de Doorgeeflomo

Boris is d'r uit! Het komende jaar gaat onze lievelingscamera op bezoek bij 47 enthousiaste lomografen uit België en Nederland. Kriskras van Amsterdam naar Utrecht, via Groningen naar Maastricht en dan langs de Gentse Lomografen door naar Rotterdam, Leiden en Castricum. Om weer te eindigen in Amsterdam. Dit wordt een fantastische reis.

Untitled
First Self Portrait In Paris

De Minolta AF-C: perfect voor luie lomografen

Hij lijkt en hij voelt een beetje als de LC-A, maar dan net iets anders. Kan deze Japanse compact-camera het opnemen tegen onze Russische klassieker?

’s Werelds eerste compactcamera met flits: Konica C35 EF

De Konica C35 EF was ’s werelds eerste compactcamera met ingebouwde flitser. In de jaren 70 was het een van de favoriete camera’s van Andy Warhol en nu, 35 jaar later, is het mijn lievelings.

Christmas Eve
Earl Grey
PINHOLE
Florence and the Machine

Delen, delen, delen voor grootse prijzen

Kans maken op meer dan 500 euro aan Lomography goodies? Deel deze wedstrijd met je vrienden en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! De deal: we willen een wedstrijd uitschrijven, maar dan moeten wel minimaal 3000 mensen daarvan op de hoogte zijn. Lomography heeft 441278 likes op Facebook en er wordt door maar liefst 33427 mensen over ons gepraat op het sociale netwerk, dus 3000 mensen die een berichtje delen, dat moet binnen no time lukken!