Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

3 comments

  1. fadjaradiputra

    fadjaradiputra

    Kumis kumis kumiiiiis (y)

    8 months ago · report as spam
  2. hervinsyah

    hervinsyah

    @fadjaradiputra : Aya ideu teu mang? nu ieu over pisan uy, mah enya urang kudu balik deui ka TSM kangge po2toan di calais hungkul? =)

    8 months ago · report as spam
  3. fadjaradiputra

    fadjaradiputra

    masih bingung kang saya ge, ya kepikiran mah ngebuat kumis2an, cuma belum tau kumis2an digimanain biar menarik :D

    8 months ago · report as spam