Saved by lomography.asia

20

OMG, I should edit this blog again (hehe, sorry about that =). Today my tipster article that I thought will never published just like I wrote here 5 days ago, was published. I’m very shame, writing about pessimistic thing 5 days ago. Recently I read my article http://www.lomography.com/magazine/tipster/2012/09/25/d-i-y-redscaling-slide-positive-film and I’m disappointing again with my pointless write & lot of bad English structure, vocabulary, etc.

I forget to write the link of my Photo Of The Day on lomography.asia

Credits: hervinsyah

OMG, it’s start pointless, ignore all this write. I don’t know, writing 3 article while waiting almost everyday to submit it due to my snail internet connection, made me stress. Oh, I complain very much, should read more article and start something useful next month. T-T

Very happy update :

Get back home from self lomowalk and click “See Piggies” to see my expired 120 piggies bank. But, hey, why the amount become 125 piggies and expired in October 23dr, 2012? Oh My Allah Subhanahu Wa Ta’Ala, I just got 5 piggies from Photo Of The Day from lomography.asia. Thank you very much, lomography.asia crew, you save my piggies bank, I owe you a lot. I’m very happy. I hope next month the internet connection speed will be normal again.

My previous write:

Writing 3 article, tonight was the last time and none of them were published. on 23rd my 120 piggies will expired. Actually it’s not a big deal cause I don’t have credit card to spent it at online shop.

Credits: hervinsyah

written by hervinsyah on 2012-09-20

20 Comments

  1. bebopbebop
    bebopbebop ·

    semangat @hervinsyah !!

  2. sardinsan
    sardinsan ·

    keep it up! that is a lot of piggies there! Hope you can spend them~

  3. atria007
    atria007 ·

    =O

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @bebopbebop : Hatur trims, eh, ini saya ada 120 piggies, mau ga? Tapi saya ga ngerti cara piggies donationnya, daripada expired percuma, kan lumayan =D

  5. murdoc_niccals
    murdoc_niccals ·

    man that's a lot of piggies...! i wish you could spend them.

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @sardinsan : The problem is I Don't have a credit card T - T

  7. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @atria007 : =D

  8. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @murdoc_niccals : I don't have a credit card T - T do you know how to donate our piggies to other lomohome? Hmm, I have an idea to write about using piggies without credit card or use it offline. Haha, sorry I'm too much typing =D

  9. istionojr
    istionojr ·

    wah jangan sampe expired deh pin, sayang bgt! #(

  10. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @istionojr : Mo gimana lagi, Yog, udah ngirim 3 artikel ga dimuat2 T-T btw ngerti caranya donasiin piggies ga? Saya donasikan ke kamu aja, biar borong orwo infra red =D Serius nih, 2 hari lagi tanggal 23 September expired.

  11. istionojr
    istionojr ·

    nanti ngerasa nyeselnya pas udah abis loh pin. minjem cc siapa mungkin.
    kl soal artikel jgn berharap kapan dimuatnya, ga ngerti jg kenapa sama begimana itu pin.
    kayanya ga mungkin sih donasi piggies.

  12. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @istionojr : Eta pisan T-T kemarin liat banner yang warna hijau yg ada tulisan free shipping anywhere. Trus saya klik, trnyata lomo store US. Ada orwo infra red harganya $ 10. Ngiler banget. O... ga bisa donasi yah, dulu kalo ga salah pernah baca ada yang nanya bisa donasiin piggies ga, trus dijawab ma siapa gitu, lupa lagi. Ya udah deh, makasih infonya, Yog =D

  13. bebopbebop
    bebopbebop ·

    waduhh pinjem credit card siapa gituu atuh. ke @kuryzu mungkin? :P

  14. sardinsan
    sardinsan ·

    tak pe, pinjam & spread the love... =D Good luck!

  15. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @bebopbebop : Ahaha, Lillahita'Ala deh, aku iklasin aja. Pelajaran juga nih, mulai bulan depan harus bikin 5-6 artikel di awal bulan =D Btw kenal sama Andar Manik ga? Saya jadi inget majalah foto taun 90-an, ada artikel ttg beliau yg bikin foto eksperimental. kalo ga salah dia jurusan keramik itb, eh tekstil sama keramik beda yah? Ntar deh kalo ketemu saya bawain majalahnya. Btw masih suka main ke instax? lomo x-pro sunset dah ada belum? gara2 koneksi lelet jadi susah buka grup lomonesia di fb nih T - T

  16. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @sardinsan : Lho, bisa bahasa Indonesia? Hehe, thanks for the suggestion ;D

  17. bebopbebop
    bebopbebop ·

    rajin banget bikin artikel :O .. ngga ey, hmm jurusan nya mungkin kriya, tp dibagi lagi keramik & tekstil. Oke, pas Air Show ya! Suka, sering banget kesana hehe. Belum ada, mungkin beberapa minggu lagi. ( udah kaya yg punya instax aja jawabnya :P )

  18. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @bebopbebop : "Belum ada, mungkin beberapa minggu lagi. ( udah kaya yg punya instax aja jawabnya" Amin, biar makin banyak toko kamera & film di Bandung =DDD Btw di grup ada berita ga ttg kapan kumpul pas Bandung Air Show? kalo ada kabarin ke sini yah, duh ga tau nih koneksi lelet makan korbannya ke fb T-T

  19. sardinsan
    sardinsan ·

    sedikit, sebab I dari Malaysia~ Kan Bahasa Indonesia sama ngan bahasa Melayu? =D

  20. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @sardinsan : OMG, I didn't realize it. Haha, nice to chit-chat with you my friend. It's September 22nd now and tomorrow my 120 piggies will disappear T-T Sorry I'm typing too much, it's 12:56 AM now in Bandung, Indonesia. I should sleep now. See you ^_^