Petzval_header_october_2014
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

SUPER IMPORTANT THING THAT I LEARN FROM THIS : Be Patient And Control Emotion. Don't Be Cry If My Article Didn't Publish =D

OMG, I should edit this blog again (hehe, sorry about that =). Today my tipster article that I thought will never published just like I wrote here 5 days ago, was published. I’m very shame, writing about pessimistic thing 5 days ago. Recently I read my article http://www.lomography.com/magazine/tipster/2012/09/25/d-i-y-redscaling-slide-positive-film and I’m disappointing again with my pointless write & lot of bad English structure, vocabulary, etc.

I forget to write the link of my Photo Of The Day on lomography.asia

Photo by hervinsyah

OMG, it’s start pointless, ignore all this write. I don’t know, writing 3 article while waiting almost everyday to submit it due to my snail internet connection, made me stress. Oh, I complain very much, should read more article and start something useful next month. T-T

Very happy update :

Get back home from self lomowalk and click “See Piggies” to see my expired 120 piggies bank. But, hey, why the amount become 125 piggies and expired in October 23dr, 2012? Oh My Allah Subhanahu Wa Ta’Ala, I just got 5 piggies from Photo Of The Day from lomography.asia. Thank you very much, lomography.asia crew, you save my piggies bank, I owe you a lot. I’m very happy. I hope next month the internet connection speed will be normal again.

My previous write:

Writing 3 article, tonight was the last time and none of them were published. on 23rd my 120 piggies will expired. Actually it’s not a big deal cause I don’t have credit card to spent it at online shop.

Photo by hervinsyah

written by hervinsyah

20 comments

  1. bebopbebop

    bebopbebop

    semangat @hervinsyah !!

    about 2 years ago · report as spam
  2. sardinsan

    sardinsan

    keep it up! that is a lot of piggies there! Hope you can spend them~

    about 2 years ago · report as spam
  3. atria007

    atria007

    =O

    about 2 years ago · report as spam
  4. hervinsyah

    hervinsyah

    @bebopbebop : Hatur trims, eh, ini saya ada 120 piggies, mau ga? Tapi saya ga ngerti cara piggies donationnya, daripada expired percuma, kan lumayan =D

    about 2 years ago · report as spam
  5. murdoc_niccals

    murdoc_niccals

    man that's a lot of piggies...! i wish you could spend them.

    about 2 years ago · report as spam
  6. hervinsyah

    hervinsyah

    @sardinsan : The problem is I Don't have a credit card T - T

    about 2 years ago · report as spam
  7. hervinsyah

    hervinsyah

    @atria007 : =D

    about 2 years ago · report as spam
  8. hervinsyah

    hervinsyah

    @murdoc_niccals : I don't have a credit card T - T do you know how to donate our piggies to other lomohome? Hmm, I have an idea to write about using piggies without credit card or use it offline. Haha, sorry I'm too much typing =D

    about 2 years ago · report as spam
  9. istionojr

    istionojr

    wah jangan sampe expired deh pin, sayang bgt! #(

    about 2 years ago · report as spam
  10. hervinsyah

    hervinsyah

    @istionojr : Mo gimana lagi, Yog, udah ngirim 3 artikel ga dimuat2 T-T btw ngerti caranya donasiin piggies ga? Saya donasikan ke kamu aja, biar borong orwo infra red =D Serius nih, 2 hari lagi tanggal 23 September expired.

    about 2 years ago · report as spam
  11. istionojr

    istionojr

    nanti ngerasa nyeselnya pas udah abis loh pin. minjem cc siapa mungkin.
    kl soal artikel jgn berharap kapan dimuatnya, ga ngerti jg kenapa sama begimana itu pin.
    kayanya ga mungkin sih donasi piggies.

    about 2 years ago · report as spam
  12. hervinsyah

    hervinsyah

    @istionojr : Eta pisan T-T kemarin liat banner yang warna hijau yg ada tulisan free shipping anywhere. Trus saya klik, trnyata lomo store US. Ada orwo infra red harganya $ 10. Ngiler banget. O... ga bisa donasi yah, dulu kalo ga salah pernah baca ada yang nanya bisa donasiin piggies ga, trus dijawab ma siapa gitu, lupa lagi. Ya udah deh, makasih infonya, Yog =D

    about 2 years ago · report as spam
  13. bebopbebop

    bebopbebop

    waduhh pinjem credit card siapa gituu atuh. ke @kuryzu mungkin? :P

    about 2 years ago · report as spam
  14. sardinsan

    sardinsan

    tak pe, pinjam & spread the love... =D Good luck!

    about 2 years ago · report as spam
  15. hervinsyah

    hervinsyah

    @bebopbebop : Ahaha, Lillahita'Ala deh, aku iklasin aja. Pelajaran juga nih, mulai bulan depan harus bikin 5-6 artikel di awal bulan =D Btw kenal sama Andar Manik ga? Saya jadi inget majalah foto taun 90-an, ada artikel ttg beliau yg bikin foto eksperimental. kalo ga salah dia jurusan keramik itb, eh tekstil sama keramik beda yah? Ntar deh kalo ketemu saya bawain majalahnya. Btw masih suka main ke instax? lomo x-pro sunset dah ada belum? gara2 koneksi lelet jadi susah buka grup lomonesia di fb nih T - T

    about 2 years ago · report as spam
  16. hervinsyah

    hervinsyah

    @sardinsan : Lho, bisa bahasa Indonesia? Hehe, thanks for the suggestion ;D

    about 2 years ago · report as spam
  17. bebopbebop

    bebopbebop

    rajin banget bikin artikel :O .. ngga ey, hmm jurusan nya mungkin kriya, tp dibagi lagi keramik & tekstil. Oke, pas Air Show ya! Suka, sering banget kesana hehe. Belum ada, mungkin beberapa minggu lagi. ( udah kaya yg punya instax aja jawabnya :P )

    about 2 years ago · report as spam
  18. hervinsyah

    hervinsyah

    @bebopbebop : "Belum ada, mungkin beberapa minggu lagi. ( udah kaya yg punya instax aja jawabnya" Amin, biar makin banyak toko kamera & film di Bandung =DDD Btw di grup ada berita ga ttg kapan kumpul pas Bandung Air Show? kalo ada kabarin ke sini yah, duh ga tau nih koneksi lelet makan korbannya ke fb T-T

    about 2 years ago · report as spam
  19. sardinsan

    sardinsan

    sedikit, sebab I dari Malaysia~ Kan Bahasa Indonesia sama ngan bahasa Melayu? =D

    about 2 years ago · report as spam
  20. hervinsyah

    hervinsyah

    @sardinsan : OMG, I didn't realize it. Haha, nice to chit-chat with you my friend. It's September 22nd now and tomorrow my 120 piggies will disappear T-T Sorry I'm typing too much, it's 12:56 AM now in Bandung, Indonesia. I should sleep now. See you ^_^

    about 2 years ago · report as spam