Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Boris de Doorgeeflomo op reis: week 21 - fritssi

Onze duizendpoot Freya is na twee jaar eindelijk weer herenigd met haar geliefde Boris! Tussen alle afstudeerstress en biertjes met haar vrienden door, heeft ze tijd gevonden om Boris mee op pad te nemen en haar leven te tonen. Lees hier over hun avonturen:

Tunnelvision nudes
ricoh gr1s
ricoh gr1s
ricoh gr1s
ricoh gr1s
biking through amsterdam

Win een Lomography vakantie met Eliza was here!

De zomer is bijna voorbij, maar dat mag de pret niet drukken! Heb je een fijne vakantie gehad? Wij en onze vriendin Eliza willen graag zien hoe jij je zomer hebt doorgebracht! Waarom zou je dat met ons delen? Omdat je echt hele toffe prijzen kunt winnen. Lees gauw verder!

best kept secret 2013
best kept secret 2013
best kept secret 2013
best kept secret 2013
best kept secret 2013
best kept secret 2013
Kodachrome 400 push film
Kodachrome 400 push film
Kodachrome 400 push film
One of these days I'm gonna burn myself
One of these days I'm gonna burn myself
springing with earl grey
rare ektachrome EPN 100 in the wide

De Mega Lomo Matrix Tipster

De 11e gouden regel van Lomo Amigos Sjaak & Nout luidt: "Just because it's analog, doesn't mean it can't be hi-tech." Daar ben ik het helemaal mee eens, en dus is dit reden genoeg om van woorden eindelijk daden te gaan maken. De Lomo Matrix heeft een upgrade gekregen - dit is de Mega Lomo Matrix!

Iceland NY '12-'13
Xpro Fuji Sensia

Geef een andere draai aan cliché herfstfoto's

Maak jij je ook schuldig aan het maken van honderden foto's van gevallen blaadjes en bomen? Ook al zijn je foto's mooi, vind je het niet jammer dat je misschien ook al honderd dezelfde foto's hebt gemaakt? Lees verder om op een makkelijke manier wat variatie aan je herfstfoto's toe te voegen!

Je favoriete Lomo-shot rumble

We gaan Lomography’s 20e verjaardag GROOTS vieren! En wat is een feestje zonder een bijpassende kraker van een fotowedstrijd voor onze trouwe communityleden? Precies, lees gauw verder en ontdek wat de bedoeling is. Bij grote rumbles horen grote prijzen, dus maak je borst maar nat.

Analoge overtuigingskracht rumble!

Deel jij je passie voor analoge fotografie ook zo graag met anderen? En vind jij het ook hoog tijd dat die ene vriend, kennis, neef, buurvrouw of totaal onbekende die er nogal sceptisch tegenover staat overstag gaat? Dan is dit de rumble voor jou!

Lightpainting tijdens de LomoRoadShow in het Klokgebouw

Na Utrecht, Den Haag, Ameland, Gent en Groningen was Eindhoven de volgende stop van de LomoRoadShow! Vrijdag 12 oktober was het Klokgebouw in de lichtstad van ons. We blikken terug op een bijzondere analoge middag.

NSMBL je eigen La Sardina camera = VERLENGD

Kennen jullie NSMBL al? Wij ontdekten al gauw dat we een dikke match zijn. Net als wij is NSMBL dol op creatieve uitingen, doe-het-zelf'en en alles wat analoog is. Hoppa, één en één is twee - NSMBL je eigen La Sardina camera.

Do you know Flo? Onze nieuwste Lomo Amigo!

Floor de Goede is de leukste striptekenaar van Amsterdam en omstreken. Wij zijn apetrots op onze nieuwste Lomo Amigo en diep onder de indruk van zijn analoge talent - namelijk foto's maken! Lees hier het hele interview mét bijzonder mooie Sprocket Rocket foto's.

1st birthday party of the LGS Amsterdam