This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Todo iba bien...

Todo iba bien...

... hasta que se trabó el mecanismo de avance de la LC-A... Esto es lo que rescaté.

el_gomex This photo was shot on film. Taken by el_gomex with a Lomo LC-A+ (available in our Online Shop) loaded with Lomography X Tungsten (35mm) film (available in our Online Shop) in Viña del Mar, Chile. These tags describe this photo: tungsten, 100, lomo, chile, santiago, and stuck. Date: 2012-09. This photo can also be found in the album tungsteno.

5 comments

  1. juano

    juano

    que buena esta!!!

    almost 2 years ago · report as spam
  2. el_gomex

    el_gomex

    @juano salió buena, pese a las rabias que me hace pasar la LC-A+... jejejejejeje!

    almost 2 years ago · report as spam
  3. juano

    juano

    pero cómo, si es una cámara tan fiel!!! para mi es la única punto fijo, en cualquier paseo, voy con esa y alguna otra para acompañarla :)

    almost 2 years ago · report as spam
  4. el_gomex

    el_gomex

    no sé que pasó, @juano ... pero de repente se me taima y no quiere avanzar el rollo.- Después de este, le puse un Kodak Color de 200 y avanzaba de lo más bien... es medio temperamental mi LC-A+ parece... jejejejejejejejeje!

    almost 2 years ago · report as spam
  5. gatokinetik-o

    gatokinetik-o

    Esta foto está genial!

    almost 2 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more