12 Frame in Two Months

since a rainy season it's hard to get a bluish sky.. Now I'm back again :D

Photographer:
ekeupratama
Uploaded:
2013-03-03
Tags:
barongsai capgomeh festival street
Camera:
Holga 120 N (available in our shop)
Film:
Kodak ektacolor pro 160
City:
Bandung
Country:
Indonesia
Albums:
Hell-O

4 Comments

  1. istionojr
    istionojr ·

    asik!

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    ieu nu urang teu jadi patepang nya =D =D =D eh, eta nu kaos hideung kacamata ka tilu dari kanan siga @vonkrueger ? 8D

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @hervinsyah enya jeung opik, hese rea jelema jd teu panggih haha

  4. vonkrueger
    vonkrueger ·

    wah iya hahaha cap go meh taun lalu ya? diriku lg bawa digital waktu itu mah uy :D