Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

7 comments

  1. grazie

    grazie

    great one! did you write them an email? Wow those are a lot of errors they've done lately. Not good at all.

    about 2 years ago · report as spam
  2. goonies

    goonies

    cool

    about 2 years ago · report as spam
  3. he-mo

    he-mo

    nice one

    about 2 years ago · report as spam
  4. 134340

    134340

    nice sailing

    about 2 years ago · report as spam
  5. buckshot

    buckshot

    If the shots on the rolls the Lomolab lost were anything like these, I'd be pretty pissed too...! Great album, as always.

    about 2 years ago · report as spam
  6. allanbendiksen

    allanbendiksen

    They never got back to me either about a fail with my La Sardina

    about 2 years ago · report as spam
  7. purepaty

    purepaty

    just perfect!!

    about 2 years ago · report as spam

Ahem, Lomolabs...I love the spicy soup you use to develop my slide films, the colors are always great. However, I really wish you'd be more consistent and send me my scans. Several times now I have gotten things developed but no scans as in the case of this roll which I had to scan myself...not that I mind scanning myself but I paid for scans too. Also, one SR roll went missing last spring and then a recent FE 110 roll was switched for someone else's and I never got my roll. Tell the folks at your lab to wake up dammit!

clickiemcpete This photo was shot on film. Taken by clickiemcpete with a Lomography Sprocket Rocket (available in our Online Shop) loaded with Lomography X-Pro Slide 200 ISO (35mm) film in Maine, United States. This photo can be found in the album Still Got the Wind in My Sails.

Where is this?

Nearby popular photos – see more