Petzval_preorder_header_kit

Now Available for Pre-Order - First Come, First Served

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Failure Splitzer peace sign...

Failure Splitzer peace sign...

... I'm crazy about splitzer after viewing lot of @hodachrome & @dakadev_pui 's work, the two of best splitzer lomographer in my opinion. I'm in a hurry to do this cause I forget if self portrait rumble will end today. Beside, I forget to double tape my D.I.Y. splitzer + my viewfinder are fall into gutter at flyover that was impossible to take it again. What a mess T - T --------------------------------------------------------------------------------------------------- I use this photo at article http://www.lomography.com/magazine/tipster/2012/12/20/delectable-splitzer-pizza

hervinsyah This photo was shot on film. Taken by hervinsyah with a Lomography Fisheye No. 2 loaded with Kodak Ektachrome E100VS slide/positive film ISO 100 (expired) film in Bandung, Indonesia. These tags describe this photo: hervinsyah, lomography, fisheye2, kodak, e100vs, evs, ektachrome, vs, slide, positive, film, iso, 100, self, portrait, train, railway, bandung, west, java, indonesia, south, east, and asia. Date: 2012-09-01. Time: Noon. This photo can also be found in the albums Kodak Ektachrome E100VS ISO 100 (135mm) (expired slide/positive film).

10 comments

  1. irhamesar

    irhamesar

    ini splistzernya bikin pke apa kang ?

    over 1 year ago · report as spam
  2. hervinsyah

    hervinsyah

    @irhamesar : Itu splitzernya pake kertas foto yg ga kepake, trus digambarin peace sign, trus digunting sesuai garis peace sign, trus ujung2nya ditempel double tape, trus ditempel ke lensa. Trus dibuka satu, trus jepret, trus mx, trus dibuka yg lainnya, trus yg satu sebelumnya ditutup, begitu seterusnya sampai 4 kali. Tapi ini masih gagal, soalnya frame yang dua bawah terlalu kecil, jadi muka saya ga keliatan semua T-T Btw trims dah like & jadi komen pertama =D

    over 1 year ago · report as spam
  3. irhamesar

    irhamesar

    hhe tpi keren idenya bkin splitzer yg kyak ini kang biasanya kan yg dua sisi aja :D
    sama2 kang :)

    over 1 year ago · report as spam
  4. pikicoy

    pikicoy

    mas epin...nyari kodak ektachrome nya dimana euy kalo di bandung?? bagi inponya dong ;p

    over 1 year ago · report as spam
  5. hervinsyah

    hervinsyah

    @pikicoy : Trims like & commentnya =D Wah, ini kodak EVS gratisan dari Kanada =p. Bulan lalu ada banyak evs tapi yg 120mm di Seni Abadi. Tapi pas kemrain sabtu kesana dah ga ada lagi. Hehe, ga menjawab pertanyaan. Sori. Coba cari di analogklise di fb, fb saya lagi eror nih, jd ga bisa ngasih link. btw analogklise itu punya @istionojr coba aja ditanyakan langsung, semoga masih ada. Oh iya, sama coba Idham Sembodo, liat aja di grup lomonesia, dia sering jualan film slide tuh. Semoga membantu ^_^

    over 1 year ago · report as spam
  6. pikicoy

    pikicoy

    membantu banget kok huahha...sep...tengkiu @hervinsyah :D

    over 1 year ago · report as spam
  7. istionojr

    istionojr

    over 1 year ago · report as spam
  8. elenya-y

    elenya-y

    nice one! :)

    about 1 year ago · report as spam
  9. hoseun

    hoseun

    very nice!

    about 1 year ago · report as spam
  10. hervinsyah

    hervinsyah

    @elenya-y & @hoseun : Many thanks =)

    8 months ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more