Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
HELP!!

HELP!!

This is my first foray into X Pro and I must admit I was very disappointed when I opened my prints this morning. There are a few that are belters (Lidl's) but I would like HELP from X PRO experts. I've done a bit of wee research and looked at the negatives which have ll the detail and are not blown out. I forgot to tell the lab not to colour correct. Is this why they are like they are? Any opinions or experience of the same would be great. But in Lomo culture making this mistake has led to a couple of cracking shots.

blanches_nickelodeon This photo was shot on film. Taken by blanches_nickelodeon with a chinon cx loaded with Kodak Elitechrome EBX film (available in our Online Shop) in The Black Isle, United Kingdom. These tags describe this photo: auto, colour, correct, color, xpro, cross, process, slide, scotland, and highlands. This photo can also be found in the album x pro HELP please!.

7 comments

  1. ediblestrange

    ediblestrange

    Hooooray for Lidl? ;)

    almost 2 years ago · report as spam
  2. blanches_nickelodeon

    blanches_nickelodeon

    Yes 3 cheers for Lidl!! @ediblestrange

    almost 2 years ago · report as spam
  3. mafiosa

    mafiosa

    These colours are awesome!!

    almost 2 years ago · report as spam
  4. blanches_nickelodeon

    blanches_nickelodeon

    @mafiosa Thanks... the art of Lomo... an accident by not asking the lab to not colour correct... i think.

    almost 2 years ago · report as spam
  5. itisanormalname

    itisanormalname

    this album is cool. just try next time not to overexpose. if u shoot kodak ebx (it's 100iso i suppose) shoot it as iso 200.

    almost 2 years ago · report as spam
  6. blanches_nickelodeon

    blanches_nickelodeon

    @itisanormalname hey thanks. I've put AGFA Precisa in this time and yes...I'm shooting it as ISO 200. I'll save the remaining EBX I have until I'm more confident with the xpro stuff. Thanks so much for your advice.

    almost 2 years ago · report as spam
  7. itisanormalname

    itisanormalname

    no worries. and good luck ;)

    almost 2 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

This photo has been submitted to these competitions