Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
 • Een degelijk stukje Brits design

  Een degelijk stukje Brits design
  (Please note, this article is in another language)
  Boxcamera’s hebben altijd wel een bepaalde aantrekkingskracht op mij gehad. Het eenvoudige design, de vintage uitstraling. Ook al gebruik je ze niet, dan staan ze nog schitterend in de kast te pronken. Erg veel had ik niet met boxcamera’s gefotografeerd. Daar is recentelijk gelukkig verandering in gekomen.
 • Konica diafilm in een “nieuw” jasje

  Konica diafilm in een “nieuw” jasje
  (Please note, this article is in another language)
  Maakt de HEMA zijn films zelf? Of gebruiken ze andere films in een eigen verpakking? Ik vroeg mij dat al een tijdje af en recentelijk kreeg ik de mogelijkheid om dit eens uit te zoeken.
 • De schoonheid van gevonden film

  De schoonheid van gevonden film
  (Please note, this article is in another language)
  Na regelmatig artikelen te hebben gelezen over “forgotten film”, was het dan eindelijk mijn beurt. Het vinden van een oude film waar al foto’s op geschoten waren en natuurlijk de spanning van het laten ontwikkelen. Blij verrast was ik dan ook met de resultaten die ik terug kreeg.